TILLVAL TILL VÅRA CONTAINERS

Vi säljer och hyr ut nya och begagnade containers i olika typer och storlekar i hela Sverige. Förutom detta så erbjuder vi även en mängd olika tillval i form av, isolering, dörr fönster el-paket m.m.

Nedan hittar ni alla tillval till våra containers!

ISOLERING
Vår isolering är speciellt framtagen för containers i för nordiskt klimat och består av 35mm cellplast och 12mm plywood som vi monterar på väggar tak och dörrar.
Läs mer
EL-PAKET
I vårt El-paket ingår en el-central, element/byggfläkt samt lysarmaturer. Välj till ett el-paket samt isolering och ni har då en container med belysning som klarar vintern.
Läs mer
HYLLOR
Vi hjälper er att montera hyllor i er container.
Läs mer
CONTAINERLÅS
Vi erbjuder två olika typer av lås beroende på ert behov. Låsen har olika försäkringsklasser och vi hjälper er att hitta rätt lås för ert behov samt montering.
Läs mer
GÅNGDÖRR
Vi monterar in ståldörrar i sidan. fronten eller i den befintliga containerdörren på er container. Behöver ni någon annan typ av dörr så hjälper vi er också.

Läs mer
CONTAINERRAMPER
Vi specialtillverkar containerramper efter ert lastnings behov. Kontakt oss om ni är osäkra på vilken typ av ramp ni behöver.
Läs mer
TRANSPORT
Med vårt breda kontaktnät i transportbranschen tar vi fram en prisvärd transport för er container.
Läs mer
FÖNSTER/JALUSI
Vi sätter in fönster, jalusin och andra öppningsbara luckor som vi skräddarsyr efter ert behov.
Läs mer
LACKERING/STRIPNING
När ni beställer en container så finns det i vissa fall möjlighet att välja vilken färg ni vill ha på den. Vill ni ha en annan färg eller en special färg så hjälper vi till med lackering och målning.
Läs mer
LASTVÄXLARRAM
Vi erbjuder fasta lastväxlarramar samt även lastväxlarramar med twistlock.
Läs mer
MILJÖBALJA
Ska ni förvara miljöfarliga vätskor i er container eller av någon anledning vill ha ett uppsamlingskärl i botten så hjälper vi er att utrusta er container med en balja med gallerdurk.
Läs mer