Verkstadscontainer

När ni behöver en mobil arbetsplats är en verkstadscontainer ett smidigt och prisvärt alternativ. Vi på MCR hjälper er att ta fram en skräddarsydd lösning så att ni kan utföra ert arbete på bästa sätt. Om ni behöver en extra stor yta kan vi bygga samman två 20 fot eller 40 fot containers och kapa de inre långsidorna för att skapa ett bredare utrymme.

Vi hjälper er att ta fram en unik lösning efter just era önskemål. Den som vill kan exempelvis få containern levererad komplett inredd med isolering och el. Vi kan även förse er med hyllor för förvaring och en robust låsbom för att förhindra eventuella stöldförsök.

Våra verkstadscontainers finns både till försäljning och uthyrning. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram den bästa lösningen för er verksamhet.

Våra containrar

Svar på vanliga frågor

Vad kostar en verkstadscontainer?
Priset på en verkstadscontainer varierar och beror delvis på faktorer som storlek, tillval samt om du önskar hyra eller köpa din container. Du finner en kalkylator på alla produktsidorna som du kan använda för att få fram ett exakt pris på den variant du söker.