Förvaringscontainer

Behöver ni en flexibel lagringslösning på arbetsplatsen eller för privat bruk? Då kan våra förvaringscontainers vara en bra lösning för er. När ni väljer att lagra ert material i en container får ni en smidig och mobil lagringsmöjlighet som går att förflytta om behovet skulle uppstå. Våra kraftiga förvaringscontainers passar i de flesta miljöer och är anpassade efter det svenska klimatet.

Våra robusta containers erbjuder er effektiv förvaring tack vare dess höga lastkapacitet, som tillåter er att stapla tungt material i flera lager. För att optimera förvaringsytan på bästa sätt kan ni välja till våra specialanpassade hyllor som möjliggör lagring ända upp till containerns tak. Det går även att komplettera containern med extra tillval, som exempelvis isolering, belysning och containerlås.

Våra förvaringscontainers finns både till försäljning och uthyrning. I de fall ni har ett mer permanent behov av lagring kan det vara en god idé att köpa containrar hos oss. Behöver ni endast förvaringsutrymmet under en begränsad tidsperiod är det mer kostnadseffektivt att hyra containern.

Om ni är osäkra på vilken container som bäst passar era behov är ni varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper er att ta fram den mest optimala lösningen utefter era unika behov.

Våra containrar

Svar på vanliga frågor

Vad kostar det att hyra en förvaringscontainer?
Kostnaden kan variera beroende på storlek, tillval samt om den ska hyras eller köpas. Ni finner en kalkylator på alla produktsidorna som ni kan använda för att få fram ett exakt pris på den variant du söker.

Måste man ha bygglov för en förvaringscontainer?
Om ni ska ställa containern på er egen mark behövs inget bygglov. Ska containern däremot placeras utomhus under en längre period kan ni behöva ett bygglov. Kontakta din kommun för att ta reda på vad som gäller.

Hur stor är en lagercontainer?
Containrar finns i storlekarna 6,058 meter (20 fot), 12,19 meter (40 fot), 13,72 meter (45 fot), 14,63 meter (48 fot) och 16,15 meter (53 fot). Standardcontainern har en bredd av 2,438 meter (8 fot) och en höjd av 2,591 meter. Invändig bredd är 2,350 meter, invändig längd 5,898 meter och invändig höjd är 2,390 meter.