Kylcontainer & Fryscontainer

Hos MCR kan ni köpa kylcontainers och fryscontainers som lämpar sig för att bevara färskvaror eller andra produkter i ett kallt utrymme. Vi erbjuder möjligheten att hyra kylcontainers och fryscontainers, eftersom de ibland endast behövs under en tidsbegränsad period eller säsong. I vårt sortiment finns det 10- 20- eller 40-fots containers att välja mellan och ni kan själva ställa in kylan ner till -30 grader. För er som behöver extra tillval går det utmärkt att lägga till funktioner eller tilläggsprodukter, som exempelvis miljöbaljor och inredning.

Vi hyr ut containers av olika typer och storlekar i hela Sverige utan någon bindningstid. Samtidigt hjälper vi till att anordna transporter om det så önskas. Behöver ni hjälp med vad som passar er bäst så är det bara att slå oss en signal eller skicka ett mail.

Hos oss kan du hyra eller köpa fryscontainers och kylcontainers

Hos oss kan du både köpa och hyra fryscontainer och kylcontainers för permanenta eller tillfälliga behov. För att ta reda på ditt fasta pris för att antingen hyra eller köpa en av containrarna ber vi dig skicka en offertförfrågan till oss.  

Leverans av din container sker i hela Sverige och vi tar hand om allt. Vi erbjuder kyl- och fryscontainrar i olika storlekar; 10, 20 och 40 Fot.