Kylcontainer & Fryscontainer

Kyl- och fryscontainer – bra lösning för specifika ändamål

När du ska transportera saker som livsmedel, dryck, blommor, växter och läkemedel är det nödvändigt med en kyl- och fryscontainer.  Vi på MCR hjälper dig med att hitta lösningen som möter dina behov. Hos oss kan du både hyra och köpa en kyl- och fryscontainer. Vi hyr ut containers av olika typer och storlekar i hela Sverige utan någon bindningstid. Samtidigt hjälper vi till att anordna transporter om det så önskas. Behöver ni hjälp med vad som passar er bäst så är det bara att slå oss en signal eller skicka ett mail.

Genom att hyra såväl som att köpa en kylcontainer eller fryscontainer kan ni vara säkra med att ni hittat en lösning som verkligen lever upp till era förväntningar. 

Våra tjänster

Här finns ett stort sortiment av kyl- och fryscontainrar som både säljes och uthyres. För att ta reda på ditt fasta pris för att antingen hyra eller köpa en av containrarna ber vi dig skicka en offertförfrågan till oss.  

Leverans av din kylcontainer eller fryscontainer sker i hela Sverige och vi tar hand om allt. Vi erbjuder kyl- och fryscontainrar i storlekar som 10, 20 och 40 Fot.