CONTAINERLÅS

Containerlås är en typ av säkerhetsutrustning som hjälper till att skydda containern från obehörig åtkomst och stöld. Hos oss finns både hänglås och låspuckar som lämpar sig för olika typer av behov. Våra containerlås är speciellt utformade för att öka säkerheten för containers och hänglåsen passar den redan befintliga låsöglan på containerdörren. Samtliga av våra lås erhåller en hög försäkringsklass, antingen klass 4 eller klass 5. Vi på MCR hjälper dig att hitta rätt lås för ditt behov och med montering.

Komplettera ditt containerlås

Du som vill säkra din container ytterligare kan komplettera containerlåset med en robust låsbom eller låskåpa. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för dina containers.

Köp containerlås

Containerlås som är tillverkade av specialhärdat stål är den bästa lösningen för de containrar som behöver extra starkt skydd. På MCR erbjuder vi olika varianter av containerlås. Alla är utprovade under en längre tid och än så länge har ingen lyckats bryta upp låsen vilket visar på stor säkerhet och hög kvalité. Det finns också modeller av containerlås där du loggar in med hjälp av en digital kod. Med hjälp av ett containerlås i varje hörn kan ni på ett enkelt sätt säkra en container som väger upp mot 32 ton.

Våra containerlås finns som tillval för alla våra containrar, klicka på knappen nedan för att göra ditt tillval. Vill du veta mer om containerlås, så är du välkommen att kontakta oss.