Lagercontainer

När ni behöver ett effektivt och säkert förvaringsutrymme är en lagercontainer en bra lösning. Hos MCR finns containrar för alla behov och ni kan välja mellan storlekar i allt från 4 till 40 fot. För en optimal förvaring kan våra lagercontainers kompletteras med platsbyggda hyllor som gör att ni effektivt kan nyttja hela lagringsutrymmet.

Är ni osäkra på vilken lagercontainer som passar er bäst? Vi hjälper er att hitta rätt variant efter era önskemål. Våra containers går att skräddarsy och kan exempelvis levereras med isolering och belysning om så önskas. Det finns även möjlighet att komplettera med ett robust containerlås för att öka säkerheten vid eventuella stöldförsök.

Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram den mest optimala lösningen för er.

Våra containrar

Svar på vanliga frågor

Vad kostar det att hyra en lagercontainer?
Kostnaden kan variera beroende på storlek, tillval samt om den ska hyras eller köpas. Ni finner en kalkylator på alla produktsidorna som ni kan använda för att få fram ett exakt pris på den variant du söker.

Måste man ha bygglov för en lagerscontainer?
Om ni ska ställa förrådscontainers på er egen mark behövs inget bygglov. Ska containern däremot placeras utomhus under en längre period kan ni behöva ett bygglov. Kontakta din kommun för att ta reda på vad som gäller.

Hur stor är en lagercontainer?
Containrar finns i storlekarna 6,058 meter (20 fot), 12,19 meter (40 fot), 13,72 meter (45 fot), 14,63 meter (48 fot) och 16,15 meter (53 fot). Standardcontainern har en bredd av 2,438 meter (8 fot) och en höjd av 2,591 meter. Invändig bredd är 2,350 meter, invändig längd 5,898 meter och invändig höjd är 2,390 meter.