Förrådscontainer

En förrådscontainer är ett bra alternativ för er som behöver en smidig förvaringslösning. Våra containers för förvaring är väderbeständiga och går utmärkt att placera utomhus. Vi på MCR har containers av hög kvalitet i flera storlekar, både isolerade och oisolerade, som lämpar sig för olika typer av behov.

Vi har lång erfarenhet av att ta fram smarta containerlösningar för kunder med unika behov i hela Sverige. Hos oss är det möjligt att göra tillval till förrådsscontainern, exempelvis inredning som gör det enkelt att strukturera innehållet. Varmt välkommen att höra av er så hjälper vi till att ta fram den bästa lösningen för just er.

Våra containrar

Svar på vanliga frågor om förrådscontainer

Vad kostar det att hyra en förrådscontainer?
Kostnaden för encontainer kan variera beroende på storlek, tillval samt om den ska hyras eller köpas. Ni finner en kalkylator på alla produktsidorna som ni kan använda för att få fram ett exakt pris på den variant du söker.

Måste man ha bygglov för en förrådscontainer?
Om ni ska ställa förrådscontainers på er egen mark behövs inget bygglov. Ska containern däremot placeras utomhus under en längre period kan ni behöva ett bygglov. Kontakta din kommun för att ta reda på vad som gäller.

Hur stor är en förrådscontainer?
Containrar finns i storlekarna 6,058 meter (20 fot), 12,19 meter (40 fot), 13,72 meter (45 fot), 14,63 meter (48 fot) och 16,15 meter (53 fot). Standardcontainern har en bredd av 2,438 meter (8 fot) och en höjd av 2,591 meter. Invändig bredd är 2,350 meter, invändig längd 5,898 meter och invändig höjd är 2,390 meter.