Små container

Små containers för olika behov

Det är enkelt att både köpa och hyra containers av oss på MCR. Vi hyr ut små containers av olika typer över hela Sverige utan någon bindningstid. Vi hjälper även till med att ordna transporter om det så önskas. Välj en containertyp av mindre storlek – som är perfekt för din verksamhet. De vanligaste storlekarna på små containers är 4, 8 och 10 Fots. De tar inte mycket plats och är enkla att förflytta mellan olika platser.

Ni väljer sedan egna tillval till era små containers – vi återkommer därefter med lagerstatus och leveranstid. Behöver ni hjälp med att ta reda på vad som passar er bäst är ni alltid välkomna att slå oss en signal eller skicka ett mail.

Här nedan kan ni kika in vårt utbud av små containers. Alla små containers är tillgängliga för både försäljning och att uthyrning.

Våra tjänster

Med ett stort sortiment, hittar ni skräddarsydda lagerlösningar utifrån era behov hos oss.

När du väljer att köpa container från oss på MCR får du kvalité till riktigt bra pris. Vi erbjuder leverans i hela Sverige.

Svar på vanliga frågor om att hyra små container

Hur mycket kostar det att hyra små containers?
Kostnaden för att hyra små container varierar och beror delvis på faktorer som storlek, tillval samt hur länge du önskar hyra en container. För att få fram exakt pris på den container du söker, kan du använda vår kalkylator som finns när du klickar på valfri container.

Var kan man hyra en container?
Hyr en container enkelt och smidigt hos MCR. Tjänsten passar för privatpersoner, föreningar, samfälligheter, bostadsföreningar och mindre företag.

Vilka storlekar räknas som små containers?
De containers som räknas som små är storlekarna 4, 8 och 10 Fots.