Hyra container

Att hyra en container av oss på MCR är enkelt och smidigt.

Vi hyr ut containers av olika typer och storlekar över hela Sverige utan bindningstider och hjälper till med att ordna transporter om det önskas.

Välj själva vilka tillval er container behöver så återkommer vi med tillgång och leveranstid. Behöver ni hjälp med vad som passar er bäst så är det bara att slå oss en signal eller skicka ett mail.

Kika in vårt containerutbud att hyra nedan

Villkor

  • Minsta hyrestid är 30 dagar. Kostnad för in/utlyft i depån tillkommer.
  • Se specifika hyresvillkor via bifogad PDF
Hyresvillkor
8 Fots Container
En liten och mycket prisvärd container som är enkel att förflytta. Den är användbar i flera sammanhang, så som förråd på byggen och till villabyggen.
Läs mer
10 FOTS CONTAINER
En liten och smidig container med samma höjd & bredd som en 20 eller 40 fots container. Finns endast i nytt skick. En förvaringscontainer med torrt utrymme att lagerhålla eller förvara gods som inte tål fukt.
Läs mer
20 FOTS CONTAINER
Vår mest sålda container som alltid finns i lager i oavsett om ni önskar en ny eller beg 20 fots container. En container som har många användningsområden och rymmer stora mängder material.
Läs mer
20 FOTS CONTAINER DUBBELDÖRR
Samma mått som en standard 20 fots container fast med dörrar i båda ändarna. Perfekt container för dig som behöver kunna komma in på vardera kortsida samtidigt utan att behöva stuva om containern.
Läs mer
20 FOTS OPEN SIDE CONTAINER
En 20 fots Open Side Container kan användas till många olika containerombyggnader då den öppningsbara långsidan ger många spännande möjligheter med ökande lastmöjligheter.
Läs mer
20 FOTS CONTAINER HIGH CUBE
Cirka 30 cm högre än en standard 20 fots container. Passar perfekt när den vanliga höjden inte räcker till och ni behöver lite extra höjd. En variant på vår klassiska bästsäljande 20 fots container.
Läs mer
20 FOTS CONTAINER HIGH CUBE OPEN SIDE
Containern med möjlighet att öppna upp hela långsidan samt en kortsida i extra högt utförande som ger fler användningsområden med större volym.
Läs mer
40 FOTS CONTAINER
40 fotare i standard utförande för en mängd olika användningsområden. Med en standardiserad 40 fots container möjliggör man enkel lastning och transport.
Läs mer
40 FOTS CONTAINER EXTRA HÖG
40 fotare i extra högt utförande. Ger er större lastvolym och är ett prisvärt alternativ om ni behöver en hållbar vattentät container för lagring eller transport.


Läs mer
10 FOTS KYL/FRYS CONTAINER
Vi erbjuder ett tre storlekar på kyl och fryscontainrar, här finner du vår 10 fots kyl/frys container. Dessa containrar går att användas som både kyl och fryscontainer. Matas med 32 Amp.
Läs mer
20 FOTS KYL/FRYS CONTAINER
Vi erbjuder ett tre storlekar på kyl och fryscontainrar, här finner du vår 20 fots kyl/frys container. Dessa containrar går att användas som både kyl och fryscontainer. Matas med 32 Amp.
Läs mer
40 FOTS KYL/FRYS CONTAINER
Vi erbjuder ett tre storlekar på kyl och fryscontainrar, här finner du vår 40 fots kyl/frys container. Dessa containrar går att användas som både kyl och fryscontainer. Matas med 32 Amp.
Läs mer

Våra tjänster

Med ett stort sortiment, hittar ni er skräddarsydda container utefter er behov hos oss.

När du väljer att köpa container från oss på MCR får du kvalité till riktigt bra pris. Vi erbjuder containers i hela Sverige.