Portabla lösningar för restauranger och catering

Varför använda en container som kökslösning?

Containerlösningar ger en unik möjlighet för restauranger och cateringföretag att vara flexibla och anpassningsbara. Genom att använda en kökscontainer till temporära barer, restauranger, pizzerior eller tillfälliga kök, kan exempelvis företag närvara på platser där det traditionellt sett inte varit möjligt att etablera en servering.

Vad innehåller en kökscontainer?

En kökscontainer är en praktisk lösning som inte bara passar vid festivaler och evenemang, utan även vid renoveringar eller andra tillfälliga kökslösningar. Här är en översikt över vad du kan förvänta dig när du hyr en kökscontainer:

Komplett köksutrustning

En kökscontainer är vanligtvis utrustad med all den grundläggande utrustningen som förväntas finnas i ett mindre baskök. Det innehåller vanligtvis spisar, ugnar, mikrovågsugnar, kylskåp, frysar, diskbänkar och förvaringsutrymmen.

Arbetsytor

För att underlätta matlagning och förberedelse erbjuder våra kökscontainrar generösa arbetsytor. Dessa ytor är vanligtvis tillverkade av slitstarka material och är utformade för att vara lätta att rengöra och underhålla.

Anpassningsbarhet

Beroende på dina specifika behov och önskemål kan en kökscontainer enkelt kompletteras med tillbehör som disk- och kylcontainrar. Detta gör det möjligt att skapa en helt anpassad lösning för ett temporärt kök som passar perfekt för kortare eller längre perioder.

Flexibilitet i storlek 

Hos oss på MCR erbjuder vi kökscontainrar i flera olika storlekar för att kunna tillgodose olika behov och verksamheter. Oavsett om du behöver ett mindre kök för ett mindre antal gäster eller ett större kök för en mer omfattande verksamhet, kan vi anpassa våra kökscontainrar för att passa dina behov.

Vårt uthyrningssortiment

Vår erfarenhet och expertis inom branschen har gjort oss till ledande inom området, och vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens mest kompletta utbud av storlekar och varianter av containrar.

Hur stor är en kökscontainer?

Hos oss finns olika storlekar att välja på när du ska hyra en kökscontainer:

  • 20-fots container: Mäter 6,058 meter i längd och har en invändig bredd på 2,350 meter. Höjden är 2,390 meter.
  • 40-fots container: Har en längd på 12,19 meter och samma invändiga bredd och höjd som den 20-fots containern.
  • 45-fots container: Mäter 13,72 meter i längd och har samma invändiga mått som de mindre containrarna.
  • 48-fots container: Har en längd på 14,63 meter och invändiga mått liknande de andra modellerna.
  • 53-fots container: Är den största varianten och mäter 16,15 meter i längd, med samma invändiga mått som de övriga containrarna.

Om du är osäker på vad du behöver och ska välja, kontakta oss så hjälper vi dig.