Förvara dina däck i en däckcontainer

Däckförvaring kan vara en utmaning, särskilt om du inte har tillräckligt med utrymme hemma eller på arbetsplatsen. Att köpa eller hyra en däckcontainer från MCR erbjuder en praktisk och säker lösning för att förvara dina däck på ett organiserat och bekvämt sätt. Här går vi igenom varför en däckcontainer är den bästa lösningen för dina förvaringsbehov och hur den kan hjälpa dig att skydda och förlänga livslängden på dina däck.

Varför använda en däckcontainer?

Platsbesparande
Däck är skrymmande och kan snabbt uppta värdefullt utrymme i ditt garage eller lager. En däckcontainer ger dig möjlighet att förvara dina däck på ett kompakt och organiserat sätt, vilket frigör utrymme för andra ändamål.

Skydd och säkerhet
Genom att förvara dina däck i en container skyddar du dem från väder och vind, vilket kan förhindra skador och för tidigt slitage. Dessutom kan containern utrustas med säkerhetsfunktioner som låsbom och belysning för att förhindra stöld och skadegörelse.

Möjligheter att transportera
Om du behöver transportera däck längre sträckor är en däckcontainer en nödvändighet. Den robusta konstruktionen säkerställer att dina däck förblir säkra och oskadade under transport.

Anpassa din däckcontainer
Hos MCR erbjuder vi anpassningsbara däckcontainrar som kan skräddarsys efter dina specifika behov och önskemål. Du kan välja att komplettera din container med tillval som låsbom, belysning och hyllsystem för att optimera förvaringen och säkerheten av dina däck.

Hur stor är en däckcontainer?

Däckcontainrar finns i två olika storlekar för att passa olika behov:

  • 20-fots container: Längd: 6,058 meter
  • 40-fots container: Längd: 12,19 meter

Standardcontainern har en bredd på 2,438 meter och en höjd på 2,591 meter, med invändiga mått på 2,350 meter i bredd, 5,898 meter i längd och 2,390 meter i höjd.

Hur många däck får plats i en däckcontainer?

En 40-fots container kan rymma ungefär 270 däck, vilket motsvarar cirka 66 uppsättningar däck. Detta gör det möjligt för dig att lagra en stor mängd däck på ett effektivt och organiserat sätt.

Vad kostar en däckcontainer?

Priset på en däckcontainer varierar beroende på faktorer som storlek, tillval och om du väljer att hyra eller köpa. För att få ett exakt pris på den variant av däckcontainer du söker, kan du besöka vår webbplats för mer information om köp- och hyresalternativ.

Förläng livslängden på dina däck

Rätt förvaring av dina däck är avgörande för att förlänga deras livslängd. Genom att hålla dina däck skyddade från extrema temperaturer, fukt och direkt solljus kan du förhindra att de blir spröda eller skadade. En däckcontainer från MCR ger den perfekta miljön för att bevara däckens kvalitet och prestanda över tid.

Att förvara dina vinter- och sommardäck i en däckcontainer är en smart investering som sparar plats, skyddar dina däck och förenklar transporten. Hos MCR erbjuder vi anpassningsbara lösningar som möter dina specifika behov och säkerställer att dina däck förvaras på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att hitta den perfekta däckcontainern för dina behov och upplev fördelarna med trygg och effektiv däckförvaring.