Containrar på event: Skapa en unik kundupplevelse

Idag kan containrar användas till så mycket mer än bara frakt av gods. Numera har det istället börjat användas som en flexibel resurs för olika användningsområden, inte minst vid evenemang och mässor. Om du vill bli inspirerad av hur containrar kan vara en kreativ lösning för att skapa en unik kundupplevelse – Läs vidare!

1. Popup-butiker

Om ert företag vill testa marknaden i en ny stad är en popup-container ett utmärkt alternativ. Containern kan göras om till en butik som går helt i linje med ert varumärke. På så sätt kan era kunder få känna och klämma på era produkter, samtidigt som ni får chansen att föra värdefulla samtal med er målgrupp. Eventcontainrarna är lämpliga att använda på exempelvis festivaler, mässor eller andra evenemang där ni vill skapa en stark varumärkesupplevelse. Det bästa av allt är att ni efter eventet enkelt kan förflytta er butik till nästa evenemang.

2. Mat- och dryckesupplevelser 

Bygg om en container till en foodtruck och servera fantastisk mat – var du än befinner dig! Vi på MCR har erfarenhet av att bygga om containrar till mobila restauranger som ger evenemanget en rolig upplevelse. Det går lika bra att göra om containern till en dryckesbar där ni kan servera allt från kaffe till cocktails. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy en kökscontainer eller en barcontainer så att den går i linje med er företagsprofil.

3. Loungeområde

Evenemang är ofta tempofyllda och händelserika. Då kan det vara en god idé att avsätta ett utrymme för avkoppling, vilket kan göras med en container lounge. Utrusta containern med bekväma möbler, belysning och underhållning. Det kommer garanterat att bli uppskattat på eventet.

4. Flexibla containerlösningar hos MCR

Containrar erbjuder en flexibel och anpassningsbar lösning för många olika områden. De är lätta att transportera och kan placeras var som helst på evenemanget. Detta gör dem idealiska för att skapa olika zoner och interaktiva områden. Genom att använda containrar på evenemang kan företag skapa en minnesvärd närvaro som hjälper dem att sticka ut från mängden och öka exponeringen.

Hos MCR finns containrar för både uthyrning och försäljning. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning efter dina behov.