HYRA & KÖPA CONTAINER STOCKHOLM

Köpa ny eller begagnad container i Stockholm?

Vill du köpa container i Stockholm? Då är det oss du ska vända dig till för att göra rätt val av container i Stockholm. Vi har ett brett utbud och stora möjligheter att specialanpassa din container. Vi på MCR säljer container i Stockholm och erbjuder flera olika storlekar med mängder av tillval.

De tillval som är allra vanligast på våra container i Stockholm är isolering, el-paket, lås och hyllor.
Vi köper in containers direkt från fabrik i Kina och kan därför sälja containern till er med ett mycket bra pris utan några mellanhänder.

Förutom dessa enklare tillval så skräddarsyr vi er container. Kika gärna in vår hemsida och beställ container i Stockholm, helt skräddarsytt utifrån ert behov.

Vi erbjuder transport av er köpta container i Stockholm där ni kan välja om ni lyfter av containern själva eller om ni vill beställa en SIMA eller kranbilstransport.

Kontakta oss gärna om du undrar något, vill lägga en beställning eller boka en container i Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig längs hela vägen. Från idé till levererad container i Stockholm. 

Köpa Container

HYRA CONTAINER STOCKHOLM

Vill ni istället hyra er container i Stockholm så erbjuder vi även den möjligheten. Fördelen med att hyra container i Stockholm är att du snabbt och enkelt kan bli av med den när du inte behöver containern längre. Vi hyr ut containers i Stockholm i alla storlekar och med de flesta tillvalen. Kontakta oss för mer info.

Hyra Container