KÖPA BEGAGNAD CONTAINER SKÅNE

Vill du köpa begagnad container i Skåne?

MCR erbjuder ett brett utbud för dig som vill köpa begagnade container i Skåne. Alla containers finns i olika storlekar och med olika tillval. Många av våra begagnade containers är i så bra skick att de upplevs som en helt ny container.

Vi erbjuder tillval som isolering, el-paket, lås och hyllor till samtliga begagnade containers. Vi levererar i hela Sverige.
Vi köper in containers direkt från fabrik i Kina och kan därför sälja containern till er ett mycket bra pris utan mellanhänder.

Förutom dessa enklare tillval så skräddarsyr vi även er container. Kika gärna in vår hemsida och köp begagnad container i Skåne, helt skräddarsytt utifrån era behov.

Vi erbjuder transport av er köpta container där ni kan välja om ni lyfter av containern själva eller om ni vill beställa en SIMA eller kranbilstransport.

Köpa Container

HYRA BEGAGNAD CONTAINER SKÅNE

Vill ni istället hyra er begagnade container i Skåne så erbjuder vi även den möjligheten. Fördelen med att hyra container i i Skåne är att du snabbt och enkelt kan bli av med den när du inte behöver containern längre. Vi hyr ut containers i Skåne i alla storlekar och med de flesta tillvalen. Kontakta oss för mer info.

Hyra Container
Hyra fr. 25 kr/dag
Köpa 24.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 22 kr/dag
Köpa 29.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 26 kr/dag
Köpa 48.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 26 kr/dag
Köpa 47.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 75 kr/dag
Köpa 95.000 kr
Läs mer
Hyra fr. 47 kr/dag
Köpa 49.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 47 kr/dag
Köpa 52.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 200 kr/dag
Köpa På förfrågan kr
Läs mer
Hyra fr. 220 kr/dag
Köpa På förfrågan kr
Läs mer
Hyra fr. 245 kr/dag
Köpa På förfrågan kr
Läs mer