HYRA CONTAINER MALMÖ

Att hyra en container i Malmö genom MCR är både enkelt och smidigt. Hos oss finns möjlighet att hyra containern under både kortare och längre perioder och när du inte längre behöver containern kan du återlämna den till oss. Vår containertjänst är flexibel och vi har containrar i flera storlekar och utföranden, så att du enkelt hittar rätt modell efter dina behov. Vi har även möjlighet att skräddarsy din container ifall du har specialbehov. Detta kan exempelvis innebära att vi utrustar containern med extra isolering, säkerhet eller belysning. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning.

Behöver du hjälp med transport av containern? Vi kan leverera containern till dig i centrala Malmö eller närliggande områden. Du väljer själv om du vill lasta av containern på egen hand eller om du vill beställa en SIMA eller kranbilstransport

Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med dina frågor och för att hitta den bästa lösningen för dig. Tveka inte att höra av dig till oss när du behöver hyra container i Malmö!

Hyra Container
Hyra fr. 25 kr/dag
Köpa 24.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 22 kr/dag
Köpa 29.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 26 kr/dag
Köpa 48.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 26 kr/dag
Köpa 47.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 75 kr/dag
Köpa 95.000 kr
Läs mer
Hyra fr. 47 kr/dag
Köpa 49.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 47 kr/dag
Köpa 52.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 200 kr/dag
Köpa På förfrågan kr
Läs mer
Hyra fr. 220 kr/dag
Köpa På förfrågan kr
Läs mer
Hyra fr. 245 kr/dag
Köpa På förfrågan kr
Läs mer