HYRA CONTAINER LUND

Kontakta oss på MCR om du behöver en flexibel lösning när du ska hyra container i Lund med omnejd. Vi erbjuder både kort- och långtidsuthyrning av containrar i olika storlekar och utföranden, vilket gör det enkelt att hitta rätt modell efter dina behov. När du inte längre har behov av containern kan du lämna tillbaka den till oss. Detta innebär att du inte behöver göra en permanent investering genom att köpa en container.

Om du har särskilda önskemål utöver vårt standardutbud kan vi ta fram en skräddarsydd lösning för dig. Vi kan till exempel utrusta din container med extra säkerhet, belysning eller inredning. Hör av dig till oss så hittar vi en lämplig lösning utefter dina behov.

Behöver du hjälp med transporten? Vi kan köra containern till dig i Lund eller närliggande områden. Du väljer själv om du vill hantera avlastningen på egen hand eller om du vill att vi ska ordna med Simalift eller kranbil. Om du har några funderingar står vi alltid tillgängliga för att hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss när du behöver hyra container i Lund!

Hyra Container
Hyra fr. 25 kr/dag
Köpa 24.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 22 kr/dag
Köpa 29.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 26 kr/dag
Köpa 48.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 26 kr/dag
Köpa 47.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 75 kr/dag
Köpa 95.000 kr
Läs mer
Hyra fr. 47 kr/dag
Köpa 49.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 47 kr/dag
Köpa 52.500 kr
Läs mer
Hyra fr. 200 kr/dag
Köpa På förfrågan kr
Läs mer
Hyra fr. 220 kr/dag
Köpa På förfrågan kr
Läs mer
Hyra fr. 245 kr/dag
Köpa På förfrågan kr
Läs mer