Pris för container

Hos oss är det både enkelt och smidigt att hyra och köpa en container. Välj själv vilka tillval er container behöver så återkommer vi med tillgång och leveranstid. Här nedan kan du kika in vårt containerutbud. Allt finns både för uthyrning och försäljning.

Vad kostar det att köpa eller hyra container?

Exakt vad det kostar att hyra eller köpa en container är svårt att svara på. Det är en hel del som påverkar var det slutligen landar. Bland annat beror containerpriset på vilken typ av container det gäller, hur länge du behöver den om önskar hyra samt vilka tillval du behöver till din container. Vill du veta priset för att hyra eller köpa container hos oss? Klicka på containern du är intresserad av så kan du se det ungefärliga priset.

Vi på MCR arbetar alltid efter att erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser och framförallt lösningar som möter dina önskemål och håller hög kvalité. För att du ska få reda på det exakta priset av att köpa eller hyra en container ber vi dig kontakta oss. Antingen på telefon eller via mail. Du är också välkommen att skicka en offertförfrågan så återkommer vi till dig med ett exakt pris på din container.  

 

Från idé till leverans – vi är med dig hela vägen

Vill du ha hjälp med att välja vilken storlek eller modell som passar just dina behov? Tveka inte på att mejla eller ringa oss. Vi hjälper dig att köpa och hyra säker förvaring till ett bra pris för varje container.

Välkommen att kontakta oss för att veta ditt fasta pris för container eller om funderar på något annat kring ditt val av lagerlösning.