Showroom container

Med en showroom container kan du visa upp dina produkter på ett kreativt vis och ge dina kunder en minnesvärd upplevelse. Fördelen med att använda en container som exponeringsyta är att du kan placera den på olika platser, såsom på torg, mässor eller i anslutning till butiker. Våra showroom containrar är enkla att transportera och monteras upp, vilket innebär att du smidigt kan flytta ditt showroom från ett ställe till ett annat.

Vi på MCR hjälper dig att skräddarsy containern efter dina önskemål så att den går i linje med din affärsidé. Det finns exempelvis möjlighet att välja till målning och isolering och vi kan även utrusta containern med belysning, hyllor och fönster. Välkommen med din förfrågan så hjälper vi dig att utforma containern på bästa vis.

Hos oss har du möjlighet att både köpa och hyra en showroom container.

Våra containrar

Svar på vanliga frågor om showroom container

Hur mycket kostar en showroom container?
Priset varierar och beror delvis på faktorer som storlek, tillval samt om du önskar hyra eller köpa din container. Exakt pris på den variant som du söker an du ta reda på genom att kontakta oss på 031-54 90 16.

Behövs det bygglov för en showroom container? 
Nej, inte om du ställer den på din egen mark. Ska den däremot utgöra en permanent byggnad så bör du ta kontakt med din kommun för att veta vad som gäller. Vid uppställning på annan mark än din egen krävs förstås tillstånd av markägare.

Hur stor är en 8 fot container?
Utvändigt har en 8 fot container måtten: 2438 mm i längd, 2200 mm i bredd och en höjd på 2260 mm.