mcr-jernhusen

Sveriges största containerprojekt någonsin

I förra veckan började vi att leverera framtidens containerlösning till Centralstationen i Göteborg tillsammans med vår samarbetspartner Jernhusen.
 
Här kommer ni från och med i början av juni kunna äta och dricka riktigt god och spännande mat från några av följande ställen- Gourmetkorv TheBarn, Market, Deli And Coffee ,Torslanda Fisk , Frukt och bär
 
Det kommer även att finnas en utställning på plats som presenterar det nya området RegionCity
 
Vi är väldigt stolta över att ha levererat vad som förmodligen är Sveriges största containerprojekt någonsin.
IMG_2753

Asfaltscontainer till Peab

Leverans av asfaltscontainer till PEAB.

Containern är bla utrustad med solceller på taket för att kunna driva enklare belysning inne i containern när ström saknas.

 

 

gunnebo-14

Utställningscontainer till Gunnebo

I slutet av förra året levererade vi en utställningscontainer till det börsnoterade Göteborgsföretaget Gunnebo.

Gunnebo arbetar med säkerhetslösningar och i deras container kommer de att demonstrera några av deras produkter på olika ställen i Europa.

Containern är i grunden en 20 fots container med en elektrisk fällbar långsida. (se fler bilder på containern under fliken ”inspirationsbilder ”.)

 

Eventcontainer Opel

Eventcontainer till Opel

Nu i juli levererar vi en eventcontainer till Opel. Containern kommer att åka runt på olika event i Sverige och första stoppet är Gothia Cup i Göteborg.

Containern är i grunden en 20 fots open side container som vi har lackerat både in och utsidan för att få det helt svart överallt. Vi har även stripat containern upp containern samt satt in belysning.

IMG_2485

Container med inbyggd bilbana

Förra veckan levererade vi en riktigt barndomsdröm till container, nämligen en 20 fots Open Side container med inbyggd bilbana.

Containern har dock en viktigare funktion än så då den är en del av projektet Kör Rent som ska belysa att det finns bättre alternativ att ta sig fram än att använda fossila bränslen för att möta en av våra största klimatutmaningar.

Detta är en del av EU projektet GREAT (Green Regions with Alternative fuels for Transport). www.korrent.se

Containern är en 20 fots Open Side med fällbart golv som vi bland annat har isolerat, lackerat samt utrustat med en markis.

Vi på MCR tycker att det är fantastisk roligt att få vara med och ta fram kreativa containerlösningar som samtidigt som det bidrar till en bra sak.

13-14 maj kommer containern till Halmstad. Passa på att åka dit och provkör el-bilar, stora som små.

IMG_2027

Byggcontainers till Weber

Vi fick för ett tag sedan i uppdrag av Weber Saint-Gobain som tillverkar byggmaterial att iordningställa 4 st byggcontainers (1 st 10 fotare och 3 st 20 fotare) som de ska ha på sina arbetsplatser runt om i landet. Containrarna utrustades med våra vanligaste tillval som är isolering, EL-paket samt försäkringsklassat lås. Utöver detta så valde vi svarta containers som passar Webers grafiskaprofil samt stripade upp containrarna med deras logo.

Är ni intresserade av något liknande? –  Vi tar hand om allt i hela byggprocessen och leverera en nyckelfärdig lösning till våra kunder.

 

IMG_1755

Övervakning/kontorscontainer till Stena Oil

För några veckor sedan levererade vi en ombyggd container till Stena Oil som de ska ha som övervakning/kontors-container.

Det är en ny isolerad 20 fots container med gångdörr och tre stycken fönster för att få in ljuset och att få en bra uppsikt.

 

 

Kristianstad

Eventcontainer till Renhållningen Kristianstad

Nu drar säsongen igång på allvar för eventcontainers till sommaren. Renhållningen Kristianstad var ute i god tid och har redan hunnit använda sin container för att informera allmänheten om deras arbete. Containern som i grunden är en 20 fots Open Side är isolerad, målad invändigt samt utrustad med spotlights och en tv skärm, markis m.m

En container kan man använda till mycket, har ni någon ide så tveka inte att kontakta oss.

Foto 2016-12-02 14 29 43

Vallabod/container till Funäsdalen!

Vi har i veckan färdigställt en container som ska fungera som Vallabod för längdskidåkare uppe i vackra Funesfjällen i Härjedalen. Containern är isolerad samt har värme, belysning samt 4st bänkar där man kan valla skidorna innan man ger sig ut i spåret. Dessutom är containern utrustad med ett lås där man kan använda båda kod och brickor så att man slipper hålla redan på en massa nycklar. Ett mycket smart lösning och ytterligare ett nytt användningsområde för en container.

Behöver ni någonstans att valla skidorna i vinter så vet ni vart ni ska vända er!

(Fler bilder finns under inspirationsbilder)